0

Knihy

Pre vyhľadávanie kníh začnite písať názov titulu alebo meno autora (min. 3 zn.).

Oznam:
Zmena otváracích hodin kníhkupectva Pergamen! Viac info →.

Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca 2012
EAN: 9788089350445

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.

čítať viac
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

49,41 € Bežná cena 54,90 €
 

Viac o knihe

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

VYDAVATEĽSTVO Nová práca
ROK VYDANIA 2012
ISBN 978-80-89350-44-5
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 1270
VÄZBA tvrdá
ROZMER 305 × 220 × 50 mm
HMOTNOSŤ 2 485 g

Ďalšie tituly od autora Konrád Kendík

Nové receptúry a technológia pokrmov

Nové receptúry a technológia pokrmov

Konrád Kendík

49,41 € Nová práca 2012
Moderná kuchárka

Moderná kuchárka

Konrád Kendík

17,99 € Nová práca 2009
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Konrád Kendík

32,86 € Nová práca 2007