0

Knihy

Kategórie

Nikdy neklam
slovenský

Nikdy neklam

Hallie Ephronová - IKAR , EAN: ZL4

Info o stave knihy: kniha má zažltnuté strany. David a Ivy si nedávno kúpili obrovský starý dom a čakajú vytúžené dieťa. Keďže Ivy pred časom potratila, obidvaja sa obávajú, či dieťatko donosí. Chce sa ešte pred pôrodom zbaviť vecí, ktoré zostali v podkroví po predošlom majiteľovi, a preto usporiada výpredaj.

4 € Detail
Čierna kniha katolíckej cirkvi
slovenský

Čierna kniha katolíckej cirkvi

Michael Hebeis - NOXI 2011, EAN: ZL5

Info o stave knihy: kniha má jemne natrhnutý prebal. Katolícka cirkev si už dvetisíc rokov nárokuje vedúcu pozíciu vo sférach morálky a duchovna – a pritom veriacich podchvíľou znepokojuje škandálmi. Cirkevní predstavitelia reagujú vždy rovnako: tvária sa, že nič nevidia a nepočujú.

5 € Detail
Vôňa jazmínu
slovenský

Vôňa jazmínu

Jude Deverauxová - IKAR , EAN: ZL6

Info o stave knihy: kniha je bezchybná. Catherine Harcourtová pochádza z južanských vyšších vrstiev a na každý prst má desať titeľov. Je dobrodružnej povahy, a tak bez váhania vyhovie prosbe nevládneho krstného otca, aby pomohla McDowellovi, trestancovi na úteku. No plán nevychádza podľa predstáv a Cay musí spolu s ním utekať pred jeho prenasledovateľmi.

2 € Detail
Lúzer v Afrike
slovenský

Lúzer v Afrike

Palo Hapák - Marenčin PT 2013, EAN: ZL7

Info o stave knihy: kniha má zažltnuté strany. Keď človek cestuje do Afriky, je nabitý množstvom cestovateľských predsavzatí a očakávaní. Má všetko vymyslené a naplánované.

3 € Detail
Den, kdy došly prachy
český

Den, kdy došly prachy

Milan Vodička - Práh 2009, EAN: ZL9

Info o stave knihy: kniha má mierne narazené dva spodné rohy. V prípade záujmu poskytneme foto. Věděli jste, že Velká krize podnítila vznik a rozvoj antikoncepce, reklamy nebo marketingu?

3 € Detail
Ranný lov
slovenský

Ranný lov

Alica Bartková - Forza Music 2015, EAN: ZL10

Info o stave knihy: kniha je bezchybná. Štyridsiatnik Peter je učiteľ fyziky a matematiky na strednej školy. Jeho žena Irena je sebavedomá majiteľka reklamnej agentúry. On je ústupčivý rojko, ona vždy vie, čo chce a ide si nekompromisne za tým. On si tajne sťahuje z internetu obrázky vecí, čo sa mu páčia a nič netuší. Ona má zbrojný pas a dobrú mušku.

3 € Detail
Vnitřní kruh
český

Vnitřní kruh

Mari Jungstedt - KNIHA ZLÍN 2013, EAN: ZL11

Info o stave knihy: kniha nemá žiadne poškodenie. Gotland uprostřed léta. Mezinárodní skupina studentů archeologie se potí na vykopávkách v místech, kde se právě odkrývá tisíc let starý vikinský přístav. Nálada mezi studenty je vynikající, téměř každý den pořádají společné večírky. Klid je však náhle přerušen zmizením Holanďanky Martiny Flochtenové.

6,30 € Detail
Krátky druhý život Bree Tannerovej - Novela k románu Zatmenie
slovenský

Krátky druhý život Bree Tannerovej - Novela k románu Zatmenie

Stephenie Meyerová - Tatran 2009, EAN: ZL12

Info o stave knihy: kniha má škrabance na prebale a zažltnuté strany. Fascinujúci príbeh Bree Tannerovej, postavy, ktorá sa objavila v románe Zatmenie, a odvrátená tvár sveta novorodených upírov, v ktorom žije, zaručene okúzlia všetkých fanúšikov ságy Twilight.

2 € Detail
Priscilla
český

Priscilla

Ota Ulč - ŠULC - ŠVARC 2016, EAN: ZL13

Info o stave knihy: kniha má zažltnuté strany. V nové knize vypráví Ota Ulč pozoruhodný životní příběh své čínsko-švýcarské manželky Priscilly Lim. Narodila se v šlechtické rodině, která na konci 19. století měla v držbě více než polovinu Taiwanu a prakticky mu vládla.

7 € Detail
Tiene zostávajú
slovenský

Tiene zostávajú

Peter de Jonge - IKAR 2011, EAN: ZL14

Info o stave knihy: kniha má zažltnuté strany. Píše sa rok 2005 a v New Yorku zmizne krásna mladá žena. Kate Mossová s odhalenými prsami sa díva z veľkej reklamnej tabule na dažďom zaliatu Houstonovu ulicu. Francesca Penová, zaťažená desivou minulosťou, prichádza do mesta a znovu začína žiť.

2 € Detail
Pavilon na Zlatém návrší
český

Pavilon na Zlatém návrší

Jan Cimický - ŠULC - ŠVARC 2016, EAN: ZL15

Info o stave knihy: kniha má ožltnuté strany. Mozaika neobvyklých příběhů z psychiatrie. Mladý lékař vypráví, jaká dobrodružství podstoupil, aby pronikl do světa svých pacientů a mohl jim porozumět, a jak se psychiatrie stala jeho životním posláním.

3 € Detail
Finklerovská otázka
slovenský

Finklerovská otázka

Howard Jacobson - Marenčin PT 2011, EAN: ZL16

Info o stave knihy: kniha má roztrhnutý prebal na viacerých miestach. Vnútro knihy bezchybné. Julian Treslove je bývalý zamestnanec rozhlasovej spoločnosti BBC, jeho niekdajší spolužiak Samuel Finkler je filozof a trio dopĺňa ich bývalý učiteľ, český emigrant Libor Ševčík.

3 € Detail
Proudy z červené země
český

Proudy z červené země

Natascha Illum Berg; Stanislava Trkalová - DONA 2003, EAN: 9788073220501

Info o stave knihy: bez chyby Bylo jí právě osmnáct let, když vstoupila na červenou půdu Jižní Afriky, aby si splnila svůj velký životní sen. Mladá Dánka se dokázala prosadit jako jediná žena v mužské doméně afrického lovu velké zvěře.

2,30 € Detail
Agent bez minulosti
český

Agent bez minulosti

Robert Ludlum - DOMINO 2002, EAN: 9788073031077

Info o stave knihy: roztrhnutý prebal a ošuchané boky knihy Jedná se o reedici Ludlumovy nejslavnější knihy Bourneova totožnost (DOMINO, 1999). Pod novým názvem kniha vychází v návaznosti na americký film Agent bez minulosti, který uvedl do českých kin Bontonfilm v listopadu 2002.

13,60 € Detail
UltiMatum
slovenský

UltiMatum

Anders de la Motte - IKAR 2016, EAN: 9788055146683

Info o stave knihy: bez chyby Z jazera Mälaren neďaleko doškoľovacieho strediska vládnej strany vylovia ľudské telo, rozporciované a už čiastočne rozložené. Prípad sa dostane na stôl kriminálnej inšpektorky Julie Gabrielssonovej. Kto je mŕtvy a prečo sa niekto tak namáhal, aby sa telo nedalo identifikovať?

2,99 € Detail
Astronautov sprievodca životom na Zemi
slovenský

Astronautov sprievodca životom na Zemi

Chris Hadfield - IKAR 2014, EAN: 9788055139234

Info o stave knihy: bez chyby Plukovník Chris Hadfield strávil celé desaťročia astronautickým výcvikom a takmer štyritisíc hodín pobudol vo vesmíre. Pomocou švajčiarskeho armádneho noža sa vlámal do vesmírnej stanice, počas pilotovania lietadla sa zbavil živého hada a pri pobyte v exteriéri vesmírnej lode dočasne oslepol. Tajomstvom úspechu plk.

2 € Detail
Sila modernej spirituality
slovenský

Sila modernej spirituality

William Bloom - IKAR 2014, EAN: 9788055138381

Sila modernej spirituality nám pútavo, živo a inšpirujúco približuje, ako môžeme získať vnútornú silu a spojenie so zázrakom a s energiou všetkého života.

1,59 € Detail
Zoznam smrti
slovenský

Zoznam smrti

Frederick Forsyth - IKAR 2014, EAN: 9788055137421

Info o stave knihy: bez chyby Vo Virgínii sídli úrad so suchopárnym názvom Servisný úsek technických operácií, známy ako TOSA. Jeho jedinou úlohou je vystopovať, nájsť a zlikvidovať osoby, ktoré predstavujú takú hrozbu pre Spojené štáty, že sa dostali na krátky dokument známy ako zoznam smrti. TOSA naozaj existuje. Aj zoznam smrti.

10,90 € Detail
Bourneův imperativ
český

Bourneův imperativ

Robert Ludlum; Eric Van Lustbader - DOMINO 2014, EAN: 9788073039288

Info o stave knihy: zažltnuté strany Muž se ztracenou pamětí… Jako by se vrátil čas. Ovšem Bourne je tentokrát v roli zachránce. Jason Bourne vyloví z ledového moře muže, který silně krvácí ze střelné rány. Když se zraněný dostane z ohrožení života, nedokáže si na nic vzpomenout. Neví dokonce ani to, kým vlastně je.

3 € Detail
Jansonův rozsudek
český

Jansonův rozsudek

Robert Ludlum - DOMINO 2012, EAN: 9788073038144

Info o stave knihy: zažltnuté strany Bývalý tajný agent Paul Janson vede poklidný život a za nic na světě by se nevrátil ke své minulé profesi, k níž patřila i spousta krve. Situaci však změnil únos miliardáře a mírotvorce Petera Novaka – muže, který Jansonovi kdysi zachránil život.

3 € Detail